Strona głównaSzkolenia dla biznesuSzkolenie dla Barmanów
Jak sprzedawać usługi Hotelowe i Gastronomiczne aby zwiększyć lojalność klientów
Szybki podgląd
RECEPJONIŚCI - SZTURMOWCY HOTELOWEJ ARMII
Szybki podgląd
Ekonomia Behawioralna w Praktyce: Jak Przewidywać i Wpływać na Decyzje Klientów
Szybki podgląd
Od Pomysłu do Kampanii: AI w Marketingu
Szybki podgląd
Generuj, edytuj, podbijaj: AI w tworzeniu wizualizacji -tworzenie zdjęć i video  z wykorzystaniem AI
Szybki podgląd
Transformacja AI: Nowa era dla firm - Zwiększenie efektywności dzięki sztucznej inteligencji
Szybki podgląd
AI dla nauczycieli - praktyczne zastosowania
Szybki podgląd
2 999,00 zł
Internet: Klucz do Cyfrowej Edukacji
Szybki podgląd
2 999,00 zł
Cyfrowa szkoła dla wszystkich
Szybki podgląd
2 999,00 zł
Czterech Wspaniałych - Marketing w Internecie - jak skutecznie zarabiać online
Szybki podgląd
Praca - Sprzedawca
Szybki podgląd
Jak sprzedawać usługi Hotelowe i Gastronomiczne aby zwiększyć lojalność klientów
Szybki podgląd
Kosmoceutyki - dlaczego warto ich używać
Szybki podgląd
Ekonomia Behawioralna w Praktyce: Jak Przewidywać i Wpływać na Decyzje Klientów
Szybki podgląd
Od Pomysłu do Kampanii: AI w Marketingu
Szybki podgląd
Generuj, edytuj, podbijaj: AI w tworzeniu wizualizacji -tworzenie zdjęć i video  z wykorzystaniem AI
Szybki podgląd

Szkolenie dla Barmanów

Producent: HSI Academy
Wysyłka:Brak informacji
Produkt dostępny (50 sztuka)
Waga:0.10 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

  • Wstęp

  • Spożywanie alkoholu w Polsce

  • Rozwój sektora alkoholowego w Polsce

  • Rodzaje alkoholi

  • Zmysły w barmaństwie

  • 5 podstawowych smaków

  • Sprzęt barmański oraz zamienniki w domu

  • Szkło wykorzystywane za barem

  • Miary wykorzystywane w barmaństwie

  • Lód – filar koktajli

  • Garnisz – konsumpcja oczami

  • Soki z cytrusów, co i jak

  • Infuzja, maceracja, maturacja czyli wzbogacanie alkoholi o dodatkowe walory smakowe

  • Bittersy – przyprawy barmańskie na bazie alkoholu

  • Sztuka mieszania, jak łączyć smaki?

  • Wódka – czysta Polska czy Rosyjska?

  1. Pod tym hasłem kryje się historia wódki, marki wódek, jej rodzaje, ciekawostki o wódce, najważniejsze informacje oraz tworzenie koktajli na bazie wódki

  • Piwo – złoty trunek, wcale nie z chmielu…

  1. Pod tym hasłem kryje się historia piwa, marki piw, jego rodzaje, ciekawostki o piwie, najważniejsze informacje oraz tworzenie koktajli z dodatkami piwa

  • Whisky – woda życia

  1. Pod tym hasłem kryje się historia whisky, marki whisky, jej rodzaje, ciekawostki o whisky, najważniejsze informacje oraz tworzenie koktajli na bazie whisky

  • Burbon – kukurydziany trunek

  1. Pod tym hasłem kryje się historia Burbona, marki Burbona, ciekawostki o Burbonie, najważniejsze informacje oraz tworzenie koktajli na bazie Burbona

  • Brandy i koniak

  1. Pod tym hasłem kryje się historia alkoholi, marki, rodzaje, ciekawostki, najważniejsze informacje oraz tworzenie koktajli na ich bazie

  • Koniak tak zwany winiak

  1. Pod tym hasłem kryje się historia koniaku, marki koniaków, jego rodzaje, ciekawostki o koniaku, najważniejsze informacje oraz tworzenie koktajli z dodatkami koniaku

  • Likiery – smaczne, słodkie i przyjemne

  1. Pod tym hasłem kryje się historia likieru, marki likierów, jego rodzaje, ciekawostki o likierach, najważniejsze informacje oraz tworzenie koktajli z jego udziałem

  • Gin - botaniczny trunek , który nie tak łatwo przygotować z tonikiem

  1. Pod tym hasłem kryje się historia ginu, marki ginów, jego rodzaje, ciekawostki o ginie, najważniejsze informacje oraz tworzenie koktajli na bazie ginu

  • Rum – o trunku piratów i mohito bez limonki

  1. Pod tym hasłem kryje się historia rumu, marki rumów, jego rodzaje, ciekawostki o rumie, najważniejsze informacje oraz tworzenie koktajli na bazie rumu

  • Tequila – meksykański alkohol, którego nie pij z cytryną i solą

  1. Pod tym hasłem kryje się historia tequili, marki tequili, jej rodzaje, ciekawostki o tequili, najważniejsze informacje oraz tworzenie koktajli na bazie tequili

  • Wino i szampany – te zwykłe i z bąbelkami…

  1. Pod tym hasłem kryje się historia win i szampanów, marki win i szampanów , ich rodzaje, ciekawostki, najważniejsze informacje oraz tworzenie koktajli na bazie win szampanów

  • Cachaca, absynt, grappa, rakija i mniej znane alkohole

  1. Poruszymy w tym temacie najistotniejsze informacje o podanych alkoholach oraz omówimy sobie koktajle na ich bazie

 

Możliwość Dofinansowania:

Oferujemy nieodpłatne wsparcie polegające na:

• przygotowaniu wniosków o dofinansowanie,

• obsłudze wszystkich formalności

związanych z podpisaniem umów o dofinansowanie oraz rozliczeniem dofinansowania,
a także odpłatne (w ramach dofinaniasowania) zorganizowanie szkolenia.
Warunki dofinansowania zależą od subregionu i prezentują się następująco:

• dofinansowanie na przedsiębiorstwo (weryfikowane po NIP): do 100 tys. PLN

• 
dofinansowanie udziału 1 pracownika (weryfikowane po PESEL) w usłudze: do 12 tys. PLN

Sposób dystrybucji dofinansowania: refundacja poniesionych wydatków na podstawie

promesy od operatora. Dofinansowanie przeznaczone jest dla mikro, małych lub średnich
przedsiębiorców prowadzących działalność od co najmniej 6 miesięcy oraz ich
pracowników, zatrudnionych przez okres nie krótszy niż 3 miesiące w wymiarze
odpowiadającym ½ etatu tj. minimum 80 godzin miesięcznie. Kwalifikują się także
pracownicy zatrudnieni na podstawie umowy zlecenia, spełniający powyższe kryteria

Szkolenie odbywa się dla grupy minimum 14 osób .
Dodanie szkolenia do koszyka i jego zakup  jest forma wstępnego zainteresowania szkoleniem . 
Płatności dokonujemy wyłącznie po ustaleniu terminu i potwierdzeniu przez naszego pracownika 
zebrania grupy 14 osób .

Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!

Napisz opinię

Właściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.

...jest pusty

Producent
Powiadomienia

Szkolenie dla Barmanów

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dot. cookies. Możesz zmienić lub określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.